İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Üçlü görüşme kasım ayında Avrupa'da

Üçlü görüşme kasım ayında Avrupa'da

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, üçlü görüşmenin Kasım ayının ikinci yarısında Avrupa'nın bir şehrinde yapılması beklendiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 11/10/19 12:08
okuma süresi: 2 dak.
Üçlü görüşme kasım ayında Avrupa'da
A- A A+
Kıbrıs Postası

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu Kıbrıs müzakereleri ile ilgili yaptığı açıklamada üçlü görüşmenin kasım ayının ikinci yarısında Avrupa'nın bir şehrinde yapılması beklendiğini söyledi.

Burcu'nun açıklaması şöyle;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Mustafa Akıncı'nın, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile New York'ta yaptığı görüşmede kararlaştırıldığı gibi Sayın Genel Sekreterin taraflarla temaslarını yaptıktan sonra, yıl sonu öncesi üçlü bir toplantının yapılması öngörülmektedir. Bunun ardından iyi bir hazırlık çerçevesinde de muhtemelen beşli gayri resmi toplantının yapılması da gündemdedir. Üçlü buluşmanın ön temasları BM tarafından bizimle de başlatılmıştır. Üçlü görüşmenin Kasım ayının ikinci yarısında Avrupa'nın bir şehrinde yapılması beklenmektedir. BM Genel Sekreteri Sayın Guterres'in sürdürmekte olduğu temasları sonucunda üçlü toplantının yer ve zamanı netleşince, New York'ta Genel Sekretere söylediği gibi Sayın Cumhurbaşkanımız bu buluşmaya kararlı ve yapıcı bir tutumla katılmaya hazır olacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.