İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Oğuz: "Kadın çiftçilerimize destek vermeye hazırız"

Bakan Oğuz: "Kadın çiftçilerimize destek vermeye hazırız"

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Oğuz, tarımın her alanında yer alan kadın çiftçilere destek vererek, her daim yanlarında olduklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 15/10/19 15:34
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Oğuz: "Kadın çiftçilerimize destek vermeye hazırız"
A- A A+

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolaysıyla ülkedeki kadın çifçilerle bir araya geldi. Bakanlıkta yer alan kabule, çeşitli bölgelerden gelen kadın çiftçiler katıldı. Kabulde, bakanlık Müsteşarı Emirali Deveci, Genel Tarım Sigortası Müdürü İpek Kızılduman ve bakanlık yetkilileri de hazır bulundu.

Bakan Oğuz, üretimin her alanında yer alan, tarlasında, bahçesinde döktüğü alın teriyle üretime ve ekonomiye katkı koyan, sürdürülebilir bir tarım politikasının uygulanmasında önemli bir yere sahip olan kadın çiftçilerin Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü kutladı.

Bakan Oğuz, kadın çiftçilerin, üretimin çeşitli alanlarında girişimcilik ruhuyla ortaya koyacakları projelere, bakanlık olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.