İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

ADAKDER'den Barış Pınarı Harekatı'na destek

ADAKDER'den Barış Pınarı Harekatı'na destek

Adanalılar Dayanışma Aktivite ve Kültür Derneği Türkiye'nin Suriye'de yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek belirtti.

Yayın Tarihi: 15/10/19 17:12
okuma süresi: 1 dak.
ADAKDER'den Barış Pınarı Harekatı'na destek
A- A A+
Adanalılar Dayanışma Aktivite ve Kültür Derneği (ADAKDER) Türkiye'nin Suriye'de yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek belirtti.

ADAKDER Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, " Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti'nin haklı davasını savunmak ve devlet olmanın gereğini yerine getirmek amacıyla başlattığı "Barış Pınarı Harekatı"nı dernek olarak sonuna kadar destekliyoruz. İnanıyoruz ki Türk Silahlı Kuvvetleri'miz en kısa zamanda bölgedeki hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacaktır" denildi.

Açıklamada, bugüne kadar dünyadaki mazlumların yanında yer alan Türkiye'nin bugün de onların haklarını korumak ve destek olmak için bu çalışmaları yürüttüğü belirtilerek, şehitlere rahmet, gazilere acil şifa ve Mehmetçiklere başarılar dilendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.