İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erhürman: "Kimse yatırımlara karşı değil"

Erhürman: "Kimse yatırımlara karşı değil"

"Şans Oyunları Yasa Tasarısı" Meclis'te tartışıldığı sırada CTP Genel Başkanı Erhürman, yatırımlara karşı olmadıklarını mevcut düzenlemede hiçbir şekilde ret gerekçesi bulunmadığını aktardı.

Yayın Tarihi: 21/10/19 14:16
okuma süresi: 2 dak.
Erhürman: "Kimse yatırımlara karşı değil"
A- A A+
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, kimsenin yatırımlara karşı olmadığını dile getirerek sorduğu sorunun taleplerin reddedilmesiyle ilgili herhangi bir gerekçe içerip içermediği olduğunu söyledi.

Mevcut düzenlemede hiçbir şekilde ret gerekçesi bulunmadığını dile getiren Erhürman, gerekçe göstermeden ret verilmesi halinde ya olayın davaya taşınacağını ya da yatırımcının ara emri alacağını söyleyerek hangi durumda başvuruyu reddetmeyi öngördüklerini sordu.

Eğer bazı durumlar ret verilebileceği söyleniyorsa bunun yasada yer alması gerektiğini söyleyen Erhürman "Biz bakarız, regülasyon kurumlarımız bize söyler" deniyorsa bunun yasada yer alması gerektiğini belirtti.

ÖZERSAY: "İTİRAZLAR KOMİTEDE ELE ALINABİLİR"

HP Genel Başkanı Kudret Özersay da tasarının ivediliğinin görüşüldüğünü bunun ivedi olup olmadığı tartışılıyorsa bunu anlayabileceğini, öte yandan tasarı şu anda sonuçlandırılmadığı için diğer itirazların komitede ele alınabileceğini kaydetti.

İzinlendirme konusunda tasarıda zaten belli kriterler bulunduğunu söyleyen Özersay bunların yeniden ele alınmasının komitede yapılabileceğini söyledi.

Boşa çıkan her bir ön izin için başka tartışmalar ortaya çıktığını söyleyen Özersay, güven hissini yaratacak olanın kurulacak mekanizmalar olduğunu belirtti.

HP'nin bet ofislerin kapatılması konusundaki görüşlerinin değişmediğini dile getiren Özersay casinolar konusundaki düşüncelerinin de bu alanın regüle edilmesi yönünde olduğunu kaydetti.

Özersay yapılacak değişikliğin daha az keyfi bir durum ortaya çıkardığını kaydederek buna objektif kriterler eklenmesiyle ilgili görüşlere açık olduklarını bunun komitede ele alınabileceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.