İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Öztürk: "Çevreyle ilgili verilen cezalar arttırılmalı"

Öztürk: "Çevreyle ilgili verilen cezalar arttırılmalı"

UBP Milletvekili Öztürk, çevre temizliğine daha çok önem verilmesi gerektiğini söyleyerek "Çevreyle ilgili verilen cezalar arttırılmalı" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 22/10/19 14:12
okuma süresi: 1 dak.
Öztürk: "Çevreyle ilgili verilen cezalar arttırılmalı"
A- A A+
Güncel konuşmaların yapıldığı Meclis Genel Kurulu'nda Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Yasemin Öztürk, "Çevre Kirliliğinin ülkemize verdiği zararlar" konusunda konuşma yaptı.

Çevrenin korunması ile ilgili yasa olduğunu ama içinde eksiklikler bulunduğunu belirten Öztürk, muhalefetin de desteği ile çevre konusunda bilincin artırılması için çalışılmasını istedi.

Çevrenin korunması için yapılabileceklere değinen Yasemin Öztürk, çevreyle ilgili verilen cezaların arttırılması gerektiğini ve bununla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Çevre temizliği konusunda öz eleştiri yapılması gerektiğini dile getiren Öztürk, çevre kirliliği konusunda cezaların çok az olduğunu ve artırılması konusunda da gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.