İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Polly Peck davası kapanmadı Mr. Tatar

Polly Peck davası kapanmadı Mr. Tatar

Başbakan Ersin Tatar'ın seyahat edebilirliği ile ilgili tartışmalar sürerken, Tatar'ın kapandığını söylediği Polly Peck Davası'na bakan İngiltere Ağır Dolandırıcılık Ofisi (SFO) davanın hala açık olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 15/11/19 12:57
okuma süresi: 3 dak.
Polly Peck davası kapanmadı Mr. Tatar
A- A A+
Kıbrıs Postası

KKTC Başbakanı Ersin Tatar hakkında devam eden 'arandığı için yurt dışına çıkamaz' şeklindeki tartışmalar kamuoyunun gündemindeki yerini korurken, güneyde yayın yapan Cyprus Mail gazetesi, konuyla ilgili bomba bir haber ortaya attı.

Habere göre, gazeteye e-mail yoluyla açıklama yapan İngiltere Ağır Dolandırıcılık Ofisi (SFO), Poly Peck davası ile ilgili soruşturmanın açık olduğunu ifade ederek, "Sayın Tatar hakkında soruşturma olup olmadığı konusunu ne teyit, ne de reddediyoruz. Bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağız" dedi.

Öte yandan gazete, 'Kıbrıs Cumhuriyeti' sınırındaki 'polis tarafından aranıyor' listesinde 'Tatar Ersin Rüstem' isimli birisinin olduğunu da yazarak, bu konuda söz konusu şahsın görüldüğü yerde polis makamlarına haber verilmesinin istendiğini yazdı.

BAŞBAKAN TATAR: "27 KASIM'DA STRAZBURG'DAYIM"

Bu arada Başbakan Tatar, 27 Kasım'da Strazburg'a gideceğini açıkladı. Başbakan Ersin Tatar, Kıbrıs Postası köşe yazarı Gökhan Altıner'e yapmış olduğu açıklamada 27 Kasım'da UBP Genel Sekreteri Ersan Saner ile birlikte Strazburg'a gideceğini daha sonra da İngiltere'ye gitme konusunu ajandasına koyduğunu ifade etti.

BAŞBAKAN TATAR, INTERPOL BELGESİNİ 'ESPRİ' OLSUN DİYE İSTEMİŞ

Öte yandan PGM Müdürü Manavoğlu'ndan istediği INTERPOL belgesi ile ilgili Türkiye medyasına konuşan Başbakan Tatar, "Belgeyi espri olsun diye istedim" ifadelerini kullandı.

Dün sabah saatlerinde FOX TV'ye konuk olan Başbakan Ersin Tatar, PGM Müdürü Süleyman Manavoğlu'ndan talep ettiği İNTERPOL tarafından aranmadığı belge ile ilgili konuştu. Tatar, talebi espri olarak yaptığını dile getirdi.

Başbakan Tatar, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Ben yıllar önce Polly Peck'te çalıştım, Asil Nadir döneminde. Asil Nadirin olayları ile ilgili siyasette beni de oraya bulaştırmaya çalışıyorlar. 'O tarihlerde sen de Asil Nadir ile beraber çalıştığın için hakkında dava var. Dolayısıyla günün birinde buna cevap vereceksin' şeklinde benim muhaliflerim hep bana bu konuyu kullandılar. Ben de espri olarak yazdım ve hiçbir şey yok alın buyurun dedim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.