İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Atıcılık Federasyonu'ndan 15 Kasım mesajı

Atıcılık Federasyonu'ndan 15 Kasım mesajı

Atıcılık Federasyonu, KKTC'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 15/11/19 08:54
okuma süresi: 2 dak.
Atıcılık Federasyonu'ndan 15 Kasım mesajı
A- A A+
Atıcılık Federasyonu, Cumhuriyetin 36'ncı yıldönümünün haklı onur ve gururunun yaşandığını bildirdi.

Federasyon Başkanı Türker Yiğitcan imzasıyla yayınlanan 15 Kasım mesajında, nice zorluklarla kurulan cumhuriyeti huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için Kıbrıs Türk halkının el birliği ile çalışacağı kaydedildi.

Mesajda, Cumhuriyete olan sadakati sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden her konumda cumhuriyete sahip çıkacak Kıbrıs Türk halkının, Anavatanı ile birlikte devleti sonsuza dek yaşatacağı kaydedildi.

Mesajda "Cumhuriyetimizi bu duygu ve düşüncelerle kutlarken, cumhuriyetimizin kurulabilmesi için başta liderimiz Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş olmak üzere özgürlük mücadelemiz uğruna kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad eder, gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunar, 36'ncı yılımızı yürekten en kalbi sevgilerimizle kutlarız" ifadelerine yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.