İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ticaret Odası'ndan 15 Kasım mesajı

Ticaret Odası'ndan 15 Kasım mesajı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, 15 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 15/11/19 11:46
okuma süresi: 2 dak.
Ticaret Odası'ndan 15 Kasım mesajı
A- A A+
Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) KKTC'nin 36. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Kıbrıs Türk tarihinin en onurlu, en önemli günlerinden birini bugün kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Mesajda, cumhuriyetin 36'ncı kuruluş yıldönümünün, Kıbrıs Türk halkının kendi kendini yönetme ve geleceğini tayin etme hakkının en önemli belirleyici simgesi olduğu kaydedildi.

KTTO mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Varoluş mücadelemizin öncesinden bugüne kadar yaşanmakta olan ekonomik zorlukların üstesinden gelmek için Kıbrıs Türk iş insanlarının öz gücüyle kurulan Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk halkının ekonomik gelişmesine katkı koymak ve verilen toplumsal mücadelenin ön saflarında yer almak için çalışmalarını sürdürecektir.

Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesi süresince hayatını kaybeden şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duyguları ve rahmetle anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.