İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Umut Derneği 5. yılını ödül töreni düzenleyerek kutladı

Umut Derneği 5. yılını ödül töreni düzenleyerek kutladı

KKTC Umut Derneği'nin 5.yıl onur ödülleri geçtiğimiz akşam yapılan bir törenle sahiplerine takdim edildi.

Yayın Tarihi: 17/11/19 17:05
okuma süresi: 2 dak.
Umut Derneği 5. yılını ödül töreni düzenleyerek kutladı
A- A A+
KTTO kongre salonunda gerçekleşen törene maliye bakanı Olgun Selçuk Amcaoğlu, MİKB Halil Talaykurt, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı adına Lefkoşa Bölge Müdürü Alkın Gedikoğlu, Müsiad Genel başkanı Okyay Sadıkoğlu ve ülkemizin birçok tanınmış iş insanı katılım sağladı…

Dernek başkanı Özlem Dinçoğlu yaptığı konuşmada "yoksullukla mücadele alanında çıkmış olduğumuz yolda beşinci yıla ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlere güvenerek inanarak yanımızda olan destekçilerimizle büyüyen güzel bir aile olduk.

Bu ödüller desteklerinizin karşılığı asla olamaz. Derneğimiz vesilesiyle ulaştığımız yaptıklarınızın ve sizlerle başardıklarımızın ödülünü, eğitimlerini tamamlamış yoksulluğun kader olmadığını ispat etmiş çocuklarımızın başarılarını birlikte gördüğümüz zaman almış olacağız. O güne kadar bu yolda sizlerle yürümek bizler için onur kaynağıdır. Sizlerle nice yüreklere umut olmaya devam edeceğiz" Dedi.

Gecede ödül alan maliye bakanı Olgun S. Amcaoğlu da yaptığı konuşmada "beş yıldır çalışmalarını yakından takip ettiği Umut Derneğinin devletin sosyal devlet alanında eksik kaldığı yerlerde sosyal hizmet götürerek çok güzel işler yaptıklarını ve aldığım ödül en anlamlı ödül" dile getirerek yoksullukla mücadele alanında eskiden olduğu gibi bundan sonraki zamanlarda da her zaman KKTC umut derneğinin yanında olacağını belirtti.

Gece kısa film gösterimi ve kokteyl ile son buldu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.