TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Emrah Serbes'e 4.5 milyon liralık bir dava daha

Emrah Serbes'e 4.5 milyon liralık bir dava daha

İzmir'de alkollü olarak kullandığı araçla kaza yapan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan yazar Emrah Serbes hakkında yeni bir dava daha açıldı.

Yayın Tarihi: 21/02/18 12:19
okuma süresi: 2 dak.
Emrah Serbes'e 4.5 milyon liralık bir dava daha
A- A A+

İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes'ten, 4.5 milyon liralık tazminat talep edildi.

Hayatını kaybedenlerin ailesinin avukatı Burcu Ece Güler tarafından Torbalı Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verilen 4.5 milyon liralık tazminat talebini içeren dilekçede, aynı aileden 3 kişinin ölümüne sebep olan Serbes'in kazadan sonra kaçtığı hatırlatıldı.

Dilekçede, Serbes'in kazadan sonra 6 gün kaçması nedeniyle 'mal varlığını da kaçırabilir' düşüncesiyle mal varlığına tedbir konulması istendi.

Ailenin, taziye sürecinde gerçek suçlunun bulunması için uğraştığı kaydedilen dilekçede, "Bu durum onların üzüntüsünü de artmıştır. Acısını yaşayacak fırsatı bulamamıştır" ifadeleri yer aldı.

NE OLMUŞTU?

İzmir-Aydın Otoyolu'nda 22 Eylül'de Emrah Serbes'in kullandığı 34 NT 5005 plakalı otomobil, Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelikidaresindeki 34 TV 9335 plakalı otomobile arkadan çarpmış, kazada sürücü Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde, anne Nilgün Özçelik de tedavi gördüğü hastanede olaydan 12 gün sonra yaşamını yitirmişti.

Kazadan sonra 34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru, tutuklanmıştı. Emrah Serbes soruşturma devam ederken otomobili kendisinin kullandığını söyleyerek 28 Eylül'de teslim olmuş, ardından tutuklanmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.