TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Türkeş, Erdoğan konuşurken 'Candy Crush' oynadı

Türkeş, Erdoğan konuşurken 'Candy Crush' oynadı

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Türkeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin TBMM'de yapılan grup toplantısında konuşurken, cep telefonuyla 'Candy Crush Saga' oynadı.

Yayın Tarihi: 20/03/18 16:18
okuma süresi: 1 dak.
Türkeş, Erdoğan konuşurken 'Candy Crush' oynadı
A- A A+

Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın haberine göre, AK Parti grubunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken ağırlıklı olarak Afrin'de tamamlanan 'Zeytin Dalı Operasyonu' konusuna değindi.

AK Partili Türkeş ise bu sırada cep telefonuyla 'Candy Crush Saga' (Şeker Patlatma) oyununu oynayarak vakit geçirdi.

Habere göre, grup toplantısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de bir kazanın eşiğinden döndü. Özhaseki için ayrılan koltuğa seyirci bölümünde oturan bir çocuğun tableti düştü. Özhaseki tam o sırada koltuğa oturmak üzere bulunuyordu.

Tabletini düşüren çocuk locadan 'Tabletimi istiyorum' diye ağlayınca polisler devreye girdi ve görevli aracılığıyla tablet çocuğa geri verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.