TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Erdoğan, üçlü İdlib zirvesi için Tahran'da

Erdoğan, üçlü İdlib zirvesi için Tahran'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'ne katılmak üzere İran'a gitti. Erdoğan başkent Tahran'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir araya gelecek. Zirveden çıkacak sonucun İdlib'in kaderi için belirleyici olacağı belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 07/09/18 11:23
okuma süresi: 1 dak.
Erdoğan, üçlü İdlib zirvesi için Tahran'da
A- A A+
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel uçak 'CAN' ile Suriye konulu 'Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'ne katılmak üzere saat saatlerinde İran'a hareket etti. Erdoğan, Tahran'da İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek. İkili görüşmelerin ardından üçlü zirve başlayacak.

Liderler zirvenin sonunda ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da İran'a gitti.

Tahran'daki zirveden çıkacak sonucun İdlib'in kaderi için belirleyici olacağı belirtiliyor. Zira zirve, Suriye'de cihatçıların elinde kalan son büyük yerleşim yeri olan İdlib'e yönelik olası bir operasyon nedeniyle gerilimin arttığı bir dönemde yapılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.