TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Sunat Atun, Ankara'da Berat Albayrak ile bir araya geldi

Sunat Atun, Ankara'da Berat Albayrak ile bir araya geldi

UBP Milletvekili Sunat Atun, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Türkiye'de çeşitli temaslarda bulunduğunu ve Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak ile bir araya geldiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 03/10/18 16:36
okuma süresi: 2 dak.
Sunat Atun, Ankara'da Berat Albayrak ile bir araya geldi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Türkiye'de çeşitli temaslarda bulunduğunu ifade etti.

Atun, temasları sırasında Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile bir araya geldi. UBP Milletvekili Atun'un paylaşımı şöyle:

"Bugün çeşitli temaslarda bulunmak maksadıyla Ankara'ya ziyarete geldim. Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı, Aziz kardeşim Sayın Berat Albayrak ile yeni makamında bir araya geldik. Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti kökleri binlerce yıllık bir devlet geleneğine dayanan, hem bölgesel hem de küresel olarak bir duruşu olan, bir felsefesi olan güçlü bir devlettir. Kimilerinin beklentisinin aksine, Türkiye Cumhuriyeti dönemsel ekonomik krizlerle veya benzeri algı ve itibarsızlaştırma operasyonları ile eğilecek, bükülecek veya yalpalayacak bir devlet değildir. Köklerimizin dayandığı Anadolu halkı, bu topraklardaki bağımsızlığını ağır bedeller ödeyerek kazanmıştır ve ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından ve hürriyetinden asla feragat etmez. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en büyük gücü ve güvencesi olan Anavatanımızın her geçen gün daha da güçlenerek yoluna devam etmesi bizi mutlu etmektedir. Bugün Sayın Berat Albayrak ile yaptığımız görüşmede de bu kararlılığı ve inancı yeniden teyit etmiş olduk. Kendisine bize gösterdiği yakınlık ve ilgiden ötürü çok teşekkür ederim…"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.