TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıslı muhtarlar Eskişehir'de temaslarda bulundu

Kıbrıslı muhtarlar Eskişehir'de temaslarda bulundu

KKTC'den Eskişehir'e giden muhtarlar Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 06/10/18 12:36
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıslı muhtarlar Eskişehir'de temaslarda bulundu
A- A A+

Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği'nin daveti ile Kıbrıslı 16 muhtarın yanı sıra Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal, Mağusa Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü ve Mağusa Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif da kente gitti. Gün içinde kenti gezen Kıbrıslı konuk heyet, akşam yemeğinde Başkan Ataç ile buluştu.

"Şehircilik ve yerel yönetimlerde tecrübelerinden faydalanacağımız değerli insanlar var" Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme Eskişehir'de olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Eskişehir'in güzelliklerini gördüğümüz için çok mutlu olduk. Burada şehircilik ve yerel yönetimler anlamında tecrübelerinden faydalanacağımız değerli insanlar var. Misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Buluşmada konuklar Kıbrıs'tan getirdikleri hediyeleri Başkan Ataç'a takdim ederken, Ataç da misafirlere günün anısına camdan Yunus Emre figürü armağan etti.

"Kıbrıs'ı kendimizden ayrı tutmamız mümkün değil"

Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler ve dernek yönetiminden Eskişehirli muhtarların da katıldığı yemekte konuşan Başkan Ataç, "Kıbrıs bizim yavru vatanımız, kendimizden ayrı tutmamız asla mümkün değil. Sizleri burada görmek, ağırlamak bizim için mutluluk kaynağı, hoş geldiniz" diye belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.