TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Türk polisi Suudi Konsolosluğu'ndan ayrıldı

Türk polisi Suudi Konsolosluğu'ndan ayrıldı

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturmasında dün akşam önemli bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ve Türkiye'den olay yeri inceleme uzmanları "iki hafta önce bugün" Kaşıkçı'nın girdiği konsolosluk binasında araştırma yaptı. Çalışmalar yaklaşık 9 saat sürdü.

Yayın Tarihi: 16/10/18 09:59
okuma süresi: 2 dak.
Türk polisi Suudi Konsolosluğu'ndan ayrıldı
A- A A+
2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girişinin ardından kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili sis perdesi henüz aralanmış değil.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolmasıyla ilgili oluşturulan ortak çalışma grubunda yer alan Suudi yetkililer, 1 saat sonra da Türk polisi başkonsolosluk binasına geldi.

SİVİL PLAKALI ARAÇLA GELDİLER

Levent'teki başkonsolosluğa bir olay yeri inceleme aracı ve sivil plakalı 4 araçla gelen Türk yetkililerin ardından dün saat 20.15'te 2 minibüs ve 2 olay yeri inceleme aracı daha konsolosluğa geldi. Konsolosluk binasını çevreleyen bariyerlerin içine alınan araçlardaki uzman ekipler, daha sonra binaya girdi.

Cemal Kaşıkçı ile ilgili araştırma yapmak için Suudi Arabistan Konsolosluğuna gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları tamamlandı.

19.20 sıralarında gelen ekipler 9 saat konsoloslukta inceleme yaptı.

Konsolosluk içinde araştırma yapan polisler, her tarafı didik didik aradı. Konsolosluk binasının yanı sıra bahçe, ve çatı katı da titizlikle arandı. Suudi Arabistan Konsolosluğunda çalışmalarını tamamlayan ekipler 9 saat sonra buradan ayrıldı.

Polis ekiplerinin ardından yetkililerin de ayrılmasıyla binada inceleme için gelen çalışma gruplarından kimse kalmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.