TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Mehmet Ali Erbil'in durumu ciddiyetini koruyor!

Mehmet Ali Erbil'in durumu ciddiyetini koruyor!

Geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in durumu ciddiyetini koruyor. 61 yaşındaki şovmenin çocukları Sezin, Yasmin ve Ali Sadi, babaları için dua istedi. Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka da bir açıklama yaptı.

Yayın Tarihi: 23/10/18 16:45
okuma süresi: 2 dak.
Mehmet Ali Erbil'in durumu ciddiyetini koruyor!
A- A A+

Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçen hafta evinin banyosunda düşerek yaralanmış, ambulansla Maslak'ta özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Acil ameliyat olan 61 yaşındaki şovmen, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Mehmet Ali Erbil'in doktoru, önümüzdeki günlerde ünlü sanatçıyı ikinci kez ameliyata alacaklarını duyurmuştu.

Beş gündür yoğun bakımda tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin ve Sezin ile oğlu Ali Sadi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak babası için dua istedi.

Yasmin, Ali Sadi ve Sezin Erbil, "Babamızın kendi hastalığı nüksettiği için hala yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Babamızın iyi olacağına ve hepimizi yine güldürceğine eminiz" notunu düştü.

MEHMET ALİ ERBİL'İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Mehmet Ali Erbil'in 16 yıl önce ortaya çıkan 'kaçış sendromu' hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka, "Şu an için bir şey söyleyemiyoruz ,beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.