TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

KKTC ve Türkiye'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

KKTC ve Türkiye'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Çankırı merkezli 8 il ve KKTC'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 18/11/18 14:48
okuma süresi: 1 dak.
KKTC ve Türkiye'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı
A- A A+
Çankırı merkezli 8 il ve KKTC'de FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonda 9 subay ve astsubay yakalandı.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY askeri yapılanmasına yönelik soruşturmada Çankırı, İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Kırıkkale, Hakkari, Şırnak ile KKTC'de belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarınca ankesörlü telefonlardan ardışık olarak arandıkları tespit edilen 8'i aktif görevde, biri ihraç edilmiş 9 subay ve astsubay gözaltına alındı. Yapılan sağlık kontrollerinden sonra zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.