TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Lute, 13 Aralık'ta Ankara'da

Lute, 13 Aralık’ta Ankara’da

BM Genel Sekreteri Anotnio Guterres'in Geçici Kıbrıs Özel Temsilcisi Jane Holl Lute'un hafta sonu adaya yapmayı planladığı ziyaret öncesi, 13 Aralık Perşembe günü Ankara'ya bir ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 11/12/18 16:25
okuma süresi: 1 dak.
Lute, 13 Aralık’ta Ankara’da
A- A A+
Kıbrıs Postası- Ulaş Barış

Kıbrıs Postası'nın üst düzey diplomatik bir kaynaktan edindiği bilgiye göre, Lute'un Ankara'da üst düzey temaslar yapması bekleniyor.

Lute'un Ankara'daki temaslarının programı henüz açıklanmazken, özel temsilcinin 16 Aralık günü adada olması bekleniyor.

Jane Holl Lute'un, 17-18 Aralık tarihlerinde, adada iki tarafla da önemli temaslar yapması beklenirken, Rum basınına yansıyan bazı haberlere göre, Lute'un her iki liderle de aynı anda görüşebileceği de dile getiriliyor.

Ancak bu konuda dışarıya sızan herhangi bir bilgi henüz yok. Hatırlanacağı üzere Lute, en son 31 Ekim günü adaya günübirlik bir ziyarette bulunmuş ve taraflara yıl sonuna kadar görüşmelerin başlaması için 'referans şartlarını' belirlemelerini istemişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.