TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Maduro'nun yardımcısı Çorum'da

Maduro'nun yardımcısı Çorum'da

Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun ekonomiden sorumlu yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah, bir holdinge ait altın rafinerisinde incelemelerde bulunmak üzere Çorum'a gitti.

Yayın Tarihi: 17/01/19 08:00
okuma süresi: 1 dak.
Maduro'nun yardımcısı Çorum'da
A- A A+
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun ekonomiden sorumlu yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah ve beraberindeki heyet Çorum'da Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir holdinge ait altın rafinerisinde incemelerde bulundu.

Venezuela heyeti Amasya'daki Merzifon Havalimanı'na inip karayoluyla Çorum'a geçti. Heyeti Amasya'da Çorum Valisi Mustafa Çifçi ve beraberindeki heyet karşıladı.

Çorum'daki holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı da altın rafinerisi ziyaretinde de Maduro'nun yardımcısı Maddah'a tesis ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ziyaret basına kapalı olarak gerçekleşti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.