TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Pamukoğlu'ndan İmamoğlu'na Kıbrıs yanıtı: "Süslü bir rüya"

Pamukoğlu'ndan İmamoğlu'na Kıbrıs yanıtı: "Süslü bir rüya"

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun "Kıbrıs'ta barış sağlanmalı" çıkışını değerlendirerek, Barış sağlanmalı. Tamam bunu herkes ister ama barış sadece süslü rüyadır. Öyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 17/05/19 10:10
okuma süresi: 2 dak.
Pamukoğlu'ndan İmamoğlu'na Kıbrıs yanıtı: "Süslü bir rüya"
A- A A+
Bir süre Kuzey Kıbrıs'ta da görev yapan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu HDP'nin CHP'ye verdiği desteğe değindi. "Kıbrıs" uyarısında bulundu. "İdlib temizlenecek" dedi.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Eray Çelebi'nin sunduğu Başkent Kulisi programında önemli açıklamalar yaptı.

Pamukoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday Ekrem İmamoğlu'na HDP'den gelen desteğe değindi. Terörle mücadelede önemli görevlerde bulunan Pamukoğlu, PKK ile HDP arasındaki bağlantıya dikkat çekti. İstanbul seçimlerinde İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı ziyaret etmesi de Pamukoğlu'nun gündemindeydi. İmamoğlu'nun "Kıbrıs'ta barış sağlanmalı" ifadelerine değindi.

Osman Pamukoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun KKTC ziyareti ile ilgili şunları kaydetti:

"Orada 2 sene tümen komutanlığı yaptım. Kıbrıs'ın yarısının savunmasından sorumluydum. Akıncıyı da tanırım. Bu çok şey bir laf. Barış sağlanmalı. Tamam bunu herkes ister ama benim kara tohum kitabımım altında bile yazar. Barış sadece süslü rüyadır. Öyle bir şey yok."

"ABD VE AVRUPA ADANIN TAMAMININ RUM YÖNETİMİNDE OLMASINI İSTİYOR"

Öte yandan Pamukoğlu, Atlantik cephesinin Kıbrıs'taki hedefine dikkat çekti. "Olay sadece Yunanistan değil, sadece Güney Kıbrıs'taki Rumlar değil. ABD ve Avrupa adanın tamamının Rum yönetiminde olmasını istiyorlar. Buna bağlı olarak da kuzeyden ne kadar toprak devredebiliriz bunun hesabını yapıyorlar" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.