TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

İYİ Parti: "Doğu Akdeniz'de savaş tamtamları çalmakta"

İYİ Parti: "Doğu Akdeniz'de savaş tamtamları çalmakta"

İYİ Parti Genel Sekreteri Paçacı, basına açıklama yaparak, "Doğu Akdeniz'de savaş tamtamları çalmakta" dedi.

Yayın Tarihi: 12/06/19 12:15
okuma süresi: 1 dak.
İYİ Parti: "Doğu Akdeniz'de savaş tamtamları çalmakta"
A- A A+
Başkanlık divanı sonrasında partisi adına basın açıklaması yapan İYİ Parti Genel Sekreteri Mustafa Cihan Paçacı, "Doğu Akdeniz'de savaş tamtamları çalmakta" dedi.

Paçacı, konuşmasında şunlara yer verdi: "Doğu Akdeniz'de savaş tamtamları çalmakta,

Irak'ın Kuzey bölgesinde ve Suriye'de Mehmetçiklerimiz teröristler tarafından şehit edilmekte, Ege adaları ve Balkanlarda sular ısınmaktadır.

Türkiye bu konulara dikkatini yoğunlaştırması gerekirken, iktidarın ihtirasları neticesinde, hala daha İstanbul seçimlerini konuşmaya devam etmektedir.

Ülkemizin İstanbul seçimlerine sıkıştırılmış olması, en hafif tabiri ile iktidarın beceriksizliği ve iş bilmezliğinin eseridir.

Ülkeyi yönetmekten sorumlu makamlar bütün hayati meseleleri bırakmış, 81 ilden biri olan İstanbul ilinin seçimlerine odaklanmışlardır"
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.