TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Türkiye'de art arda depremler!

Türkiye'de art arda depremler!

Türkiye'de önce Çankırı, ardından da Çanakkale'de deprem meydana geldi.

Yayın Tarihi: 14/09/19 16:45
okuma süresi: 2 dak.
Türkiye'de art arda depremler!
A- A A+
Çankırı'daki 4.3 büyüklüğündeki deprem Ankara'dan dahi hissedildi, üssü Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 14.46'da 7 kilometre derinlikte ve 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.

Çerkes ilçesinde bu sabah saat 09.00'da 4.7 büyüklüğünde, 09.03'te ise 4.8 büyüklüğünde yer sarsıntıları meydana gelmiş, depremler Ankara başta olmak üzere çevre illerde de hissedilmişti.

ÇANAKKALE'DE DEPREM...

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün aktardığı son dakika bilgisine göre, merkez üssü Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 15.02'de yerin 5.5 kilometre altında gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedildi.

Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.