TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Cumhurbaşkanı Akıncı'ya tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Cumhurbaşkanı Akıncı'ya tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamasını basiretsizlik ve saygısızlık olarak nitelendirdi.

Yayın Tarihi: 13/10/19 10:21
okuma süresi: 2 dak.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Cumhurbaşkanı Akıncı'ya tepki
A- A A+

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı'na yönelik açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu.

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı'na karşı yaptığı açıklamayı basiretsizlik ve saygısızlık olarak dile getiren Çelik'in paylaşımları şöyle:

"KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı'mıza karşı yaptığı açıklama basiretsizlik ve saygısızlıktır. Türkiye'yi terör örgütleriyle diyaloga davet etmek, Cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan birine yakışmaz. Böyle bir sorumsuzlukla o makam yan yana durmaz.

Sn Akıncı ayrıca Kıbrıs Türklerinin zulümden kurtulmasını sağlayan Kıbrıs Barış Harekatı'mızı da eleştirmiş. Cumhurbaşkanı olduğu ülkenin kurtuluşunu sağlayan bir harekatı eleştiren kişi konumuna düşmüştür Sn Akıncı.

Barış Pınarı Harekatı bir cinayet şebekesi olan terör örgütüne karşı yapılıyor. Sn Akıncı terör örgütüne karşı tek bir cümle kuramıyor ama teröre karşı mücadelemizi eleştiriyor. Bu açık bir saygısızlıktır.

Sn Akıncı, ülkemiz Barış Pınarı Harekatı ile bir cinayet şebekesine karşı mücadele ediyor. Size bu cinayet şebekesinin alçak saldırıları sonucu sadece son birkaç günde içinde bebekler de olan kaç vatandaşımızın, kaç askerimizin şehit olduğunu hatırlatırım."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.