TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

TC Cumhurbaşkanlığı'ndan Cem Yılmaz'a davetiye

TC Cumhurbaşkanlığı'ndan Cem Yılmaz'a davetiye

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yılı nedeniyle Cem Yılmaz'a davetiye gönderdi.

Yayın Tarihi: 28/10/19 22:53
okuma süresi: 2 dak.
TC Cumhurbaşkanlığı'ndan Cem Yılmaz'a davetiye
A- A A+

TC Cumhurbaşkanlığı, Cem Yılmaz'a davetiye gönderdi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yılı nedeniyle Beştepe'ye davet edilen Cem Yılmaz, gösterisi nedeniyle resepsiyona katılamayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyet'in 96. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlenecek.

CEM YILMAZ'A DAVETİYE GİTTİ

Cumhurbaşkanlığı, birçok ünlü ismi resepsiyona davet etti.

Bu isimlerden biri de Cem Yılmaz oldu.

"KATILAMAYACAĞIM"

Kendisine gelen davetiyeyi Twitter hesabından paylaşan Cem Yılmaz, gösterisi olduğu için resepsiyona katılmayacağını duyurdu.

Komedyen Cem Yılmaz, "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun." ifadelerini kullandı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.