DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Hosteslerin son çılgınlığı

Hosteslerin son çılgınlığı

Çeşitli havayolu şirketlerinde çalışan kadın ve erkek hosteslerin başlattığı akım kısa sürede sosyal medyanın yeni fenomeni haline geldi.

Yayın Tarihi: 13/12/17 13:34
okuma süresi: 1 dak.
Hosteslerin son çılgınlığı
A- A A+

Yoğun çalışma saatlerinden ve yolcuların kaprislerinden şikayetçi olan hostesler tepkilerini mobil fotoğraf paylaşım platformu Instagram'a yükledikleri bu fotoğraflarla dile getiriyor.

Yolcuların uçağı terk etmesiyle birlikte boş bagajların içerisine girerek poz veren hostesler, bu kareleri '#overheadbin' hashtag'i ile paylaşıyor.

Hostesler bu yolla neredeyse her uçuşta yolcu ve hostes arasında yaşanan el bagajının kabine sığıp sığmadığı tartışmasına kendi yöntemleri ile cevap veriyor.

İşte kısa sürede dünyanın farklı bölgelerinde hizmet veren hava yolu şirketlerinde görev alan hostesler arasında popüler hale gelen sessiz protestodan kareler...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.