DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

WhatsApp merakla beklenen özelliği kullanıma sunuyor

WhatsApp merakla beklenen özelliği kullanıma sunuyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp milyonlarca kullanıcısının merakla beklediği özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 16/01/18 17:19
okuma süresi: 1 dak.
WhatsApp merakla beklenen özelliği kullanıma sunuyor
A- A A+

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özelliği ile gündemde. WhatsApp'ta sıklıkla karşılaşılan spam mesajlardan sıkıldıysanız, sizi yakından igilendiren bir haberimiz var. Platform bu mesajları engellemek için harekete geçti.

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre, WhatsApp, reklam ya da sahte haberlerin yayılmasına neden olan spam mesajların önüne geçebilmek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, 25'ten fazla gönderilen mesajları spam olarak algılayacak ve bu mesajı yayan kişiyi otomatik olarak engelleyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.