DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Dünyanın en kıllı adamı artık mutlu

Dünyanın en kıllı adamı artık mutlu

ABD'de yaşayan Larry Gomez'in vücudunun yüzde 98'i kıllarla kaplı ve dünyanın en kıllı adamı olarak biliniyor.

Yayın Tarihi: 07/02/18 11:49
okuma süresi: 1 dak.
Dünyanın en kıllı adamı artık mutlu
A- A A+

'Kurt Adam' olarak bilinen ve son derece nadir görülen rahatsızlığı olan Hiperlökoz'e sahip olan Gomez'in suratının neredeyse her tarafı kıllarla kaplı.

Gomez bu nedenlerle hayatının önemli bir kısmını psikolojik sorunlarla geçirmek zorunda kaldı. Dünyanın en kıllı adamı yıllardır basına konuşmaktan kaçınıyor, kendi halinde bir hayat sürüyordu... Hastalığı yüzünden çocukken devamlı zorbalığa maruz kaldı ve dışlandı ancak şimdi bununla yaşamayı öğrenmiş durumda. Bunun nedeni ise Gomez'e göre oldukça basit...

Gomez, artık "dünyanın en kıllı adamı" olarak anılmaktan gurur duyduğunu söylüyor. Larry ayda bir kez kıllarını tamamen kesiyor ancak onların çok çabuk uzamasından da şikâyetçi. Hastalık dünyada 100'den az kişiyi etkiliyor. Larry 2011 yıılında kendine daire ararken tanıştığı Alicia Martinez ile evlenmiş.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.