DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

İsrail yeni füze savunma sistemi "Arrow 3"ü denedi

İsrail yeni füze savunma sistemi "Arrow 3"ü denedi

İsrail yeni bir balistik füze savunma sistemi denemesi gerçekleştirdi. İsrail "Arrow 3" isimli yeni savunma sistemini, ABD havacılık ve savunma sistemi Boeing ile birlikte gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 20/02/18 12:01
okuma süresi: 1 dak.
İsrail yeni füze savunma sistemi "Arrow 3"ü denedi
A- A A+
İsrail Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İsrail kısa, orta ve uzun menzilli füzeleri durdurabilecek yeni bir füze savunma sistemi denemesi yaptı.

İsrail'in teknik sorunlardan dolayı iki defa ertelediği "Arrow 3" isimli füse savunma sistemi denemesinin başarılı geçtiği belirtildi.

İsrail'in yeni sistemi, İsrail Uzay Havacılık Endüstrisi ve ABD havacılık ve savunma şirketi Boeing ile geliştirildiği aktarıldı.

Doğu Kudüs ve Golan Tepeleri'ni yaklaşık 50 yıldır işgal altında tutan İsrail, Gazze Şeridi'ne de on yılı aşkın abluka uyguluyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.