DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

İşte Doğu Guta'daki insani dramın fotoğrafı

İşte Doğu Guta'daki insani dramın fotoğrafı

Dün 12 bin 500 sivil Doğu Guta'dan ayrıldı.

Yayın Tarihi: 16/03/18 14:48
okuma süresi: 2 dak.
İşte Doğu Guta'daki insani dramın fotoğrafı
A- A A+

Üç haftadan fazla bir süredir yoğun bombardıman altında olan Doğu Guta'da insani kriz derinleşiyor.

Suriye ordusu bölgedeki saldırılarını artırırken binlerce kişi evlerini terketmeye başladı. Dün 12 bin 500 sivil Doğu Guta'dan ayrıldı.

Bugün de yine binlerce kişi yollarda. Bölgeye bugün düzenlenen hava saldırısındaysa aralarında 6 çocuğun da bulunduğu 40 kişi öldü. Minik bir yavrunun bavul içerisinde taşınması ise Doğu Guta'da yaşanan insani dramı gözler önüne serdi.

Esad rejiminin saldırısı altında bulunan Doğu Guta'da dün 12 bin 500 sivil ayrıldı. Yanlarına aldıkları birkaç parça eşyayla yola dökülen Doğu Gutalılar canlarını kurtarmak için evlerini terketti.

Esad rejiminin haftalardır yoğun bombardıman altında tuttuğu Doğu Guta'da Suriye ordusu bölgede karadan da ilerlerken insani dram derinleşiyor.

Binlerce kişi, Doğu Guta'dan ayrılarak Esad rejiminin kontrolündeki bölgelere gidiyor.

Doğu Guta'daki kaçışın sembollerinden biri, babasının taşıdığı valizin içinde herşeyden habersiz uyuyan bebeğin fotoğrafı, fazla söze gerek bırakmyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.