DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

ABD'de bir okulda silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var!

ABD'de bir okulda silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var!

Teksas'taki bir lisede ateş açıldı. Çok sayıda kişinin öldüğü bildiriliyor.

Yayın Tarihi: 18/05/18 18:17
okuma süresi: 2 dak.
ABD'de bir okulda silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var!
A- A A+
ABD'nin güney eyaletlerinden Teksas'ta bir okulda silah sesleri duyuldu. Polis, Houstonyakınlarındaki Santa Fe'de yer alan lisede ateş açıldığını doğruladı.

İlk gelen haberlerde, saldırgan halen okul binasının içerisindeydi. Daha sonra yetkililer saldırganın yakalanarak güvenliğin sağlandığını bildirdi.

Ölü ya da yaralı sayısı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Yerel medya, çok sayıda kişinin öldüğünü bildiriyor.

Bir televizyona telefonla bağlanan bir öğrenci, saldırganın sanat dersinde içeriye girdiğini ve ateş açmaya başladığını söyledi. Sınıftaki öğrencilerden biri kanlar içinde yere düştü ve sınıftan tahliye edildi.

ABD Başkanı Donald Trump, olayla ilgili yaptığı paylaşımda "Teksas'ta okula silahlı saldırı. İlk haberler iyi gözükmüyor. Tanrı hepimizi kutsasın!" ifadesini kullandı.

Houston'ın 48 kilometre güneydoğusunda yer alan Santa Fe'de, yaklaşık 13 bin insan yaşıyor.

Okul saldırılarının sıklıkla yaşandığı ABD'de 14 Şubat'ta benzer bir saldırı olmuş, o olayda da 17 kişi hayatını kaybetmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.