DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

İdlib'deki insani koridor yeniden açıldı

İdlib'deki insani koridor yeniden açıldı

Rusya'nın Suriye'deki tarafları uzlaştırma merkezinin yöneticisi Tümgeneral Aleksey Tsıgankov, İdlib'deki gerilimi azaltma bölgesinden Tel Sultan-Ebu Duhur insani koridorunun bugün yeniden çalışmaya başladığını duyurdu.

Yayın Tarihi: 24/06/18 09:28
okuma süresi: 1 dak.
İdlib'deki insani koridor yeniden açıldı
A- A A+
Tümgeneral Aleksey Tsıgankov, konuyla ilgili açıklamasında, "Tel Sultan – Ebu Duhur insani koridoru, Saat 8.00 itibarıyla yeniden çalışmaya başladı. İdlib bölgesinden ay sonuna kadar yaklaşık 4.3 bin sivil çıkmayı planlıyor" diye konuştu.

Koridordan bir günde 2 bin kişinin geçebildiğine dikkat çeken Tsıgankov, "Rusya, Türkiye ve İran'ın ortak eylemleriyle İdlib'deki gerilimi azaltma bölgesindeki durum istikrara kavuşuyor" ifadelerini kullandı.

Son hafta İdlib bölgesinde Fetih el Şam'ın (el Nusra Cephesi) büyük bir grubuyla muhalif Ceyşul Ahrar örgütü arasında, topların da kullanıldığı şiddetli çatışmalar meydana gelmişti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.