DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

Yol kenarında soyunan 'Rahibe Jenny'e para cezası

Yol kenarında soyunan 'Rahibe Jenny'e para cezası

Alman kanalı ARD'de uzun yıllar yayınlanan dizide 'Rahibe Jenny'yi canlandıran oyuncu Antje Mönning, otobanda soyununca mahkemelik oldu.

Yayın Tarihi: 05/12/18 19:00
okuma süresi: 2 dak.
Yol kenarında soyunan 'Rahibe Jenny'e para cezası
A- A A+

Yoldan geçen araçlara karşı soyunan ve çekim yapan 40 yaşındaki oyuncuyu araçlardan birinde bulunan 3 sivil polis şikayet edince olay mahkemeye taşındı.

Bavyera Eyaleti'nin Kaufbeuren Kenti'ndeki mahkemede görülen davada iki polis ve o sırada belgeleri kontrol edilen TIR şoförü tanık olarak dinlendi.

'GÜZEL KADINDI, BAKTIM'

Polisler, kadın oyuncuyu teşhirci olarak gördüklerini ve yapılanı kendilerine hakaret olarak kabul ettikleri yönünde ifade verdi.

Tanık olarak dinlenen 51 yaşındaki TIR şoförü ise mahkemede şunları söyledi: "Başta polisler ciddi bir şekilde kimlik ve ehliyet kontrolü yapıyordu. Aniden dans eden kadını gördüm. Kendimi hakarete uğramış hissetmedim. Kadın da güzeldi. Ben de o yöne baktım. Bir erkek her zaman böyle şeylere bakar."

?300 EURO PARA CEZASI ALDI

Mönning ise kendisini şu sözlerle savundu: "Bir kadının kendi vücudunu çıplak göstermesinin neden suç olduğunu algılayamıyorum. Hepimiz dünyaya çıplak geliyoruz."

Mahkeme ise polislere hakaret etmek ve teşhircilik suçlarından oyuncuya 300 euro para cezası verdi.

Cezayı doğru bulmadığını söyleyen Mönning, karar sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "O gün nasıl oldu bilmiyorum. Plansız bir aksiyondu" dedi.

Oyuncunun YouTube'da yayınlamak için böyle bir video çektiği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.