DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

"Rusya'daki petrolün yaklaşık 25 yıl ömrü kaldı"

"Rusya'daki petrolün yaklaşık 25 yıl ömrü kaldı"

Rusya Yeraltı Kaynaklarını Kullanma Federal Ajansı (Rosnedr) Başkanı Yevgeniy Kiselev, günümüzdeki üretim seviyeleri göz önünde bulundurulduğunda Rusya'nın 23-25 yıl yetecek petrol rezervlerine sahip olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 18/12/18 08:12
okuma süresi: 1 dak.
"Rusya'daki petrolün yaklaşık 25 yıl ömrü kaldı"
A- A A+
Rus NTV televizyonuna demeç veren Kiselev, günümüzdeki parametrelere göre Rusya'da petrolün yaklaşık 25 yıl sona ereceğini ifade etti.

Rusya'nın rezervlerini istikrarlı bir şekilde ürüne dönüştürdüğünü ve her yıl seviyenin değiştiğini kaydeden Kiselev, bu sayede rezervlerin küresel seviyelere uygun olduğunu ve hatta aştığını vurguladı.

Kiselev, geçen ay yaptığı açıklamada, Rusya'da petrol rezervlerindeki artış yıl sonu itibarıyla 520-530 milyon ton olduğunu, bunun öngörülen üretim seviyesinin altında kaldığını belirtmişti.

2017'de petrol rezervlerindeki artış 550 milyon ton, gaz rezervlerindeki artış 890 milyar metreküp olarak gerçekleşmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.