DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Spehar'ın ABD'deki temasları sürüyor

Spehar'ın ABD'deki temasları sürüyor

BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar, New York temasları sırasında perşembe günü Kıbrıs'taki BM Barış Gücü (UNFICYP) misyonuna katılan ülkelerinin temsilcileri ile görüştü.

Yayın Tarihi: 18/01/19 12:04
okuma süresi: 1 dak.
Spehar'ın ABD'deki temasları sürüyor
A- A A+
Edinilen diplomatik bilgilere göre, Spehar görüşmenin ardından açıklama yapmadı ve 23 Ocak tarihinde BM Güvenlik Konseyi'nin üyelerini kapalı bir toplantı sırasında UNFICYP konuları ve Kıbrıs sorunundaki müzakerelerin yeniden başlaması amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirecek.

Spehar, BM yetkilileri ile yaptığı görüşmeler dâhil BM Güvenlik Konseyi'nin beş daimi üyesi ülkenin Büyükelçileri ve Güney Kıbrıs, Türkiye ve Yunanistan'ın BM Daimi temsilcileri ile ayrı ayrı görüşecek.

Spehar, perşembe günü Güney Kıbrıs'ın BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kornilios Korniliou ile görüştü ve cuma günü Yunanistan'ın BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Marya Theofili ile görüşecek.

Yetkili, çarşamba günü ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Wess Mitchel ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Mathew Palmer ile görüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.