DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Suudi Arabistan'da terör hücresine operasyon

Suudi Arabistan'da terör hücresine operasyon

Suudi Arabistan yönetimi, ülkenin doğusunda Şii nüfusun yoğun yaşadığı Katif kentinde, 8 kişilik bir terör hücresinin çökertildiğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 12/05/19 08:58
okuma süresi: 1 dak.
Suudi Arabistan'da terör hücresine operasyon
A- A A+
Suudi Arabistan haber ajansı SPA'ya göre, Devlet Güvenlik Başkanlığı, Katif'e bağlı Tarut kasabasında, ülkedeki önemli noktalarda terör eylemleri düzenleme hazırlığı içinde olan yeni kurulmuş bir terör hücresine yönelik operasyon düzenlendiğini ve 8 kişiden oluşan hücrenin çökertildiğini açıkladı.

Suudi Arabistan merkezli Al Arabiya kanalının daha önce verdiği haberde, Tarut kasabasında düzenlenen operasyonda, güvenlik güçlerince "terör olaylarıyla bağlantılı oldukları" gerekçesiyle aranan bazı kişilerin öldürüldüğü açıklanmış ancak sayı verilmemişti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.