DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Kahire'de, turistleri taşıyan otobüste patlama

Kahire'de, turistleri taşıyan otobüste patlama 

Mısır'ın başkenti Kahire'de, Giza Piramitleri bünyesinde yer alan Büyük Mısır Müzesi yakınlarında turistleri taşıyan bir otobüsü hedef alan patlama meydana geldi.

Yayın Tarihi: 20/05/19 08:28
okuma süresi: 1 dak.
Kahire'de, turistleri taşıyan otobüste patlama 
A- A A+
Kahire'deki patlama sebebiyle ilk belirlemelere göre en az 17 kişinin yaralandığı, yaralıların çoğunun turist olduğu bildirildi.

Mısır'ın başkenti Kahire'de, Giza Piramitleri bünyesinde yer alan Büyük Mısır Müzesi yakınlarında turistleri taşıyan bir otobüsü hedef alan patlama meydana geldi. Patlama sebebiyle ilk belirlemelere göre en az 17 kişinin yaralandığı, yaralıların çoğunun turist olduğu bildirildi.

Turist otobüsünü hedef alan patlama, hâlihazırda inşa aşamasında olan ve 2020 yılında kapılarını açınca dünyanın en büyük arkeoloji müzesi unvanına sahip olacak Büyük Mısır Müzesi yakınlarında gerçekleşti.

Müzenin Giza Piramitleri'ne yaklaşık 2 km uzaklıkta yer aldığı biliniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.