DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Trump açıkladı: Uzaylıların varlığına pek inanmıyor

Trump açıkladı: Uzaylıların varlığına pek inanmıyor

ABC'ye konuşan Trump, UFO'larla ilgili olarak kendisine bir defalığına bilgilendirme yapıldığını ama kendisinin uzaylıların varlığına pek inanmadığını anlattı.

Yayın Tarihi: 16/06/19 14:18
okuma süresi: 1 dak.
Trump açıkladı: Uzaylıların varlığına pek inanmıyor
A- A A+
ABD Başkanı Donald Trump, ABC kanalından George Stephanopulos'a verdiği röportajda uzaylılarla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

UFO'lar hakkında kendisine kısa bir bilgilendirme yapıldığını anlatan Trump şu ifadeleri kullandı: "Bence muhtemelen… Ne istiyorlarsa onu düşünsünler. Demek istediğim, bir şeyler gördüm, okudum, duydum. Konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme de yapıldı. Ama insanlar UFO gördüklerini söylüyor. Doğruluğuna inanıyor muyum? Pek sayılmaz."

Trump, Dünya dışı yaşama inanıp inanmadığı sorusunu da şöyle yanıtladı: "Harika pilotlarım, pilotlarımız bunu bilirdi. Bazıları gerçekten de geçmiştekinden farklı şeyler görüyor. Göreceğiz. Bu konuyu takip ediyor olacağız. İlk bilen siz olacaksınız."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.