DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

Angela Merkel üçüncü kez titreme nöbeti geçirdi

Angela Merkel üçüncü kez titreme nöbeti geçirdi

Almanya Başbakanı Angela Merkel geçtiğimiz ay Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i karşılama töreni sırasında baştan aşağı titrerken görülmüştü. Olaydan kısa süre sonra titrediği görülen Merkel bugün yine titreme nöbeti geçirdi.

Yayın Tarihi: 10/07/19 14:47
okuma süresi: 2 dak.
Angela Merkel üçüncü kez titreme nöbeti geçirdi
A- A A+

Almanya Başbakanı Angela Merkel 3. kez titrerken görüldü. Merkel geçtiğimiz ay Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i karşıladığı törende Merkel şiddetli olarak titremişti.

G-20 Zirvesi öncesinde de Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile yaptığı basın toplantısı esnasında ikinci kez titremiş ancak sağlık sorunu olmadığını ifade etmişti. Finlandiya Başbakanı Antti Rinne'i Berlin'de askeri törenle karşılayan Merkel'in üçüncü kez şiddetli bir şekilde titrediği görüldü.

Merkel'in kısa süre içerisinde 3. kez titremesi 'sağlık sorununu gizliyor mu?' sorusunu akıllara getirdi. Olayla ilgili olarak Merkel veya sözcüsü henüz bir açıklama yapmadı.

Merkel ilk titremesi için basın mensuplarına susuzluktan olduğunu ve en az 3 bardak su içtikten sonra normale döndüğünü açıklamıştı.

Olayla ilgili açıklamada bulunan İngiliz doktor Mike Fitzpatrick ilk titreme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bazen insan vücudu enfeksiyon kaptığında böyle istemsizce titreyebilir. Bir enfeksiyon olabileceğini düşünüyorum. Susuz kalmaktan bahsetmişler ama öyle olduğunu hiç sanmıyorum. Su kaybı olduğunda insanlar böyle titremez" ifadelerini kullanmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.