DÜNYA
okuma süresi: 2 dak.

Putin'i öven rap şarkısı 'dislike' rekoru kırdı

Putin'i öven rap şarkısı 'dislike' rekoru kırdı

'Putin'i öven' rap şarkısı YouTube'da beğenilmeme rekoru kırdı.

Yayın Tarihi: 11/09/19 21:01
okuma süresi: 2 dak.
Putin'i öven rap şarkısı 'dislike' rekoru kırdı
A- A A+
Rusya'da Devlet Başkanı Vladimir Putin'e hayranlığıyla bilinen ünlü rap şarkıcısı Timati, Pazar günü yapılan tartışmalı belediye meclisi seçimlerinden bir gün önce çıkardığı ve Kremlin yanlısı belediye başkanını övdüğü şarkısıyla YouTube Rusya'da beğenilmeme rekoru kırdı.

1.48 milyon kişi tarafından "beğenilmeyen" ve üç gün sonra kaldırılan "Moskova" adlı şarkı dünya genelinde en çok beğenilmeyen 30 müzik videosu arasına girdi. Şarkıyı sadece 85 bin kişi beğendi.

Muhalefet adaylarının seçimlere katılmasına izin verilmemesini protesto için düzenlenen eylemlerin eleştirildiği şarkıda "Protestolara katılmıyorum. B.ktan şeylerle işim olmaz" deniyor.

"Moskova: Onur yürüyüşlerine izin verilmeyen kent"

Şarkıda Moskova "onur yürüyüşlerine izin verilmeyen kent" diye niteleniyor ve Putin'in desteklediği şimdiki Belediye Başkanı Sergei Sobyanin'e övgüler diziliyor.

Asıl adı Timur Yunusov olan şarkıcı "Bu hamburgeri Sobyanin'in şerefine yiyorum"diyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.