BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

10 GB RAM'e sahip telefon!

10 GB RAM'e sahip telefon!

Vivo adlı Çinli markanın yeni akıllı telefon modeli Xplay7'in 10 GB RAM ile geleceği iddia edildi. Ayrıca telefonun diğer özellikleri de oldukça dikkat çekici.

Yayın Tarihi: 30/01/18 15:06
okuma süresi: 1 dak.
10 GB RAM'e sahip telefon!
A- A A+

Vivo, telefon dünyasındaki 10GB RAM psikolojik sınırını aşmaya kararlı. Bu anlamda şirketin üzerinde çalıştığı yeni vivo Xplay7 adlı modelinin iddialı özelliklerinin arasında 10 GB RAM'in de yer alacağı belirtiliyor.

Şirketle ilgili gerçekleştirilen toplantıda gün yüzüne çıkan bilgilerde telefonun ayrıca, 4K ekrana, Snapdragon 845'e ve 512GB'a kadar depolama alanına sahip olacağı görülüyor.

Vivo Xplay7, muhtemelen Synaptics tarafından inşa edilen ve vivo X20 Plus UD'de yer alan ekran altı parmak izi tarayıcısını da bulunduracak.

Eğer bu sözü geçen özelliklere bu telefonda yer verilirse, telefon piyasanın teknik özellik anlamında en iddialı versiyonu olacak gibi görünüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.