BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Yeni iPhone'ların özellikleri belli oldu

Yeni iPhone'ların özellikleri belli oldu

Apple'ın bu sene üç yeni iPhone modeli çıkaracağı ileri sürülüyor. Bu iPhone'lardan birinde LCD ekran olacak ve diğer modellere göre daha uygun fiyatıyla öne çıkacak. iPhone 9 olarak adlandırılan bu telefonla birlikte yeni iPhone X ve iPhone X Plus hakkında yepyeni bir rapor yayınlandı.

Yayın Tarihi: 05/02/18 14:17
okuma süresi: 2 dak.
Yeni iPhone'ların özellikleri belli oldu
A- A A+

Apple kahini lakaplı analist Ming-Chi Kuo yeni iPhone'lar hakkında ilginç bir öngörü raporu yayınladı. Kuo, 6.1 inç'lik LCD ekranlı iPhone 9'un, Apple'ın 2018'deki toplam iPhone satışının yarısını oluşturacağını söyledi ve birkaç ayrıntı daha verdi.

Görünüşe göre yeni iPhone'larda, yani iPhone 9, iPhone X 2018 ve iPhone X Plus'ta Intel model olacak. Bazı uzmanlar Intel ve Qualcomm modemler arasında sinyal ve indirme hızında herhangi bir farklılık olmayacağını ileri sürüyor.

Bununla birlikte yeni Intel modemlerde 5G desteği olmayabilir. Rapor 5G hızına sahip olan en iyi telefonların 2019 başlarında olabileceğini belirtiyor ve en azından Amerikalı operatörler için böyle bir şeyin geçerli olduğunu söylüyor.

Yeni iPhone'ların hücresel modemlerinde Gigabit LTE bağlantısı ve çift SIM desteği gibi yetenekler olacak. Kaynak Intel'in modemlerinde bu özelliklerin olacağından söz etmiş. Yine de Apple'ın çift SIM sunmak gibi bir planı var mı yok mu belli değil. Bununla ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Belki Apple, uygun fiyatlı iPhone 9'un çift SIM'li modelini Asya pazarında satışa çıkarabilir (Bazı tahminler bu şekilde). Asya'da çift SIM destekli modellere olan talep yüksek ve Apple'ın bu durumdan yararlanması da şaşırtıcı olmaz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.