BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Bu seks robotu şakalara gülüyor, bulaşık yıkıyor

Bu seks robotu şakalara gülüyor, bulaşık yıkıyor

Çin - Dalian merkezli EXDOLL şirketi, en 'insansı' seks robotunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 08/02/18 18:07
okuma süresi: 1 dak.
Bu seks robotu şakalara gülüyor, bulaşık yıkıyor
A- A A+

Bu yıl içinde satışta olması beklenen seks robotları basit konuşmaları anlayıp cevap verebiliyor, şakalara gülüyor, yüz ifadeleri ile tepki verebiliyor. Aynı zamanda bulaşık makinesini çalıştırmak gibi küçük ev işlerini de yapabiliyor.

EXDOLL, her yıl fiyatı 4.000 ila 20.000 yuan (yaklaşık 650-320 $) arasında değişen, yaklaşık 5.000 adet özelleştirilmiş seks robotu üretiyor. Hem yurt içine hem de yurtdışına satış yapan şirketin müşterileri çoğunlukla 20 ila 60 yaşları arasındaki erkeklerden oluşuyor. Robot satın alanların yüzde 10'unu ise kadınlar oluşturuyor.

EXDOLL, gelecekte ürünlerine daha fazla işlev ekleyerek akıllı bir kahya, eğitimrobotu, yaşlılara eşlik eden bir robot ya da bir şirket resepsiyonisti veya pazarlama temsilcisi gibi tasarımları da içeren ve insanlara hizmet edebilecek bir insansı robot yaratmayı planlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.