BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Instagram'dan stalk yapanlar yandı!

Instagram'dan stalk yapanlar yandı!

Instagram'a yeni bir özellik daha ekleniyor. Bu özellikle birlikte Instagram Hikayeler'de gizlice "ekran görüntüsü" almak tarihe karışıyor.

Yayın Tarihi: 12/02/18 19:43
okuma süresi: 2 dak.
Instagram'dan stalk yapanlar yandı!
A- A A+

Facebook'un görsel paylaşım ağı Instagram, kimi kullanıcılar tarafından hoş karşılanmayacak bir özelliği test ediyor. ABD'den sınırlı sayıda kullanıcıyla birlikte denenmeye başlanan özellik, herkesle paylaşılan hikayelerin ekran görüntüsünü alan kullanıcıların kim olduğunu gösterecek.

Instagram halihazırda özel olarak gönderilen hikayelerden ekran görüntüsü alındığında kullanıcıları uyarıyordu.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALANLAR GÖRÜNECEK

Hikayelerden ekran görüntüsü alan kullanıcılar, hikayeyi izleyenler arasında sergilenirken isimlerinin yanında ufak bir kamera objektifi logosu görülüyor. Ancak Instagram bunun ötesine geçmiyor ve kullanıcılara herhangi bir ekstra bildirim göndermeyi planlamıyor.

Kimlerin hikayelerinizden ekran görüntüleri aldığını görmek için hikayelerinizi izleyenlerin listesine girmeniz gerekecek. Instagram, söz konusu özelliğin deneme aşamasında olduğunu ve gerekli incelemelerin ardından kullanıcılara sunulmasının planlandığını duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.