BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Apple iPhone SE 2'nin çıkış tarihi ve özellikleri

Apple iPhone SE 2'nin çıkış tarihi ve özellikleri

Apple'ın sıradaki daha küçük ekranlı iPhone modeli iPhone SE 2'nin özellikleri ve çıkış tarihi ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 22/02/18 14:36
okuma süresi: 2 dak.
Apple iPhone SE 2'nin çıkış tarihi ve özellikleri
A- A A+

Apple için 2018 yılı çok yoğun geçecek gibi görünüyor. Son rapırlara göre şirket, 2018'de LCD ekranı ve tek arka kameralı, 6.1 inçlik bir model(muhtemelen iPhone9), bir OLED ekranlı 5.8 inçlik bir model (muhtemelen iPhone Xs) ve bir de OLED ekranlı 6.5-inçlik bir modeli (muhtemelen iPhone Xs Plus) Eylül ayında tanıtacak. Bu üç model de TrueDepth kamera ve Face ID özellikleriyle gelecek.

iPHONE SE 2 DE YOLDA

Ancak görünüşe göre bu 3 model Apple'ın 2018'deki tüm cihazları olmayacak. Çünkü görünüşe göre Apple bir de iPhone SE 2 modelini tanıtacak.

Gelen bilgilere göre bu telefon, bu yıl içinde satışa çıkacak ve önceki modeline göre biraz daha büyük, 4.2-inç ekranla gelecek. Kapağın altında ise A10 fusin yonga seti olacak ve 32GB dahili depolama alanı ile birlikte 2GB RAM olması bekleniyor. Ayrıca, 128GB dahili depolama alanı sunacak bir versiyonu daha olacak.

iPhone SE 2, iPhone X'in uçtan-uca ekranını kullanmayacak ve Touch ID home tuşuna sahip olacak.

iPHONE SE 2 ÇIKIŞ TARİHİ

Diğer taraftan Apple iPhone SE 2, 4 Haziran'da başlayacak olan WWDC 2018'de tanıtılacak. Telefonun fiyatı ise 630 dolar civarında olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.