BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Apple AirPods 2'nin özellikleri belli oldu

Apple AirPods 2'nin özellikleri belli oldu

Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığı AirPods 2 hakkında taze bir rapor yayınlandı. Kaynak, yeni kulaklığın eskisine göre daha uzun kullanım ömrü sunacağını ve ekstra başka özelliklerin olacağını iddia ediyor.

Yayın Tarihi: 12/03/18 16:13
okuma süresi: 2 dak.
Apple AirPods 2'nin özellikleri belli oldu
A- A A+

W2 KABLOSUZ ÇİPİ OLACAK

İsimsiz endüstri kaynaklarının iddialarına göre AirPods 2'de W2 çipi yer alacak. Şu anda Apple Watch Series 3'te bulunan W2 kablosuz çipi, AirPods'ta bulunan W1'e göre Bluetooth ve Wi-Fi'yi %50 daha fazla enerji verimli hale getiriyor. Ayrıca daha yüksek kablosuz bağlantı hızı sunuyor. Kaynak, Apple'ın hazır olan W2 çipini AirPods 2'de kullanmayı planladığını, geliştirilmekte olan W3'ü ise yeni nesil akıllı saatine sakladığını belirtti.

Raporda AirPods 2'nin gürültü giderme özelliği dışında, suya ve toza dayanıklı olacağı, ayrıca daha fazla kullanım süresi sunacağı yazıyor. Bununla birlikte kaynak ilginç bir iddiada daha bulunuyor ve yeni kulaklıkların daha fazla kitleye hitap etmesi için fiyatının uygun tutulacağını ileri sürüyor.

DAHA ÖNCE DE İDDİA EDİLMİŞTİ

W2 çipi, gürültü önleme özelliği, suya ve toza dayanıklı olması gibi özellikler daha önce de bazı piyasaya gözlemcileri tarafından dile getirilmişti. Fiyat ise yeni gelişmelerden biri. Sonuç olarak bu bilgilerin birer iddia olduğunu unutmamak gerekiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.