BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Sosyal medya sizi streslendiriyor mu ?

Sosyal medya sizi streslendiriyor mu ?

Sosyal medya kanalları insanlar tarafından ilgi görünce çeşitlenerek yeni platformların da açılmasını sağladı.

Yayın Tarihi: 23/03/18 09:39
okuma süresi: 2 dak.
Sosyal medya sizi streslendiriyor mu ?
A- A A+
Sosyal medya kanalları insanlar tarafından ilgi görünce çeşitlenerek yeni platformların da açılmasını sağladı. Sayıları her geçen gün artan bu platformların kullanıcı sayıları da aynı oranda artış sağladı. Her anımızı paylaşma ihtiyacı hissettiren sosyal medyanın sizi streslendirebileceğini hiç düşünmüş müydünüz?

Yapılan bir araştırmaya göre sosyal medya insanların gereksiz yere streslenmesine sebep oluyor. Eğer sizde sosyal medyanın sizi streslendirdiğini düşünüyorsanız kullandığınız sosyal medya platformlarını ve kullanım şekillerinizi düzenleyerek bu stresten kurtulabilirsiniz.

SİZ MEDYAYI TÜKETİN MEDYA SİZİ TÜKETMESİN

Aradığınız, ilginizi çeken her şeyisosyal medya üzerinden takip edebiliyorsunuz. İstediğiniz her an bu bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Hatta bazen istemesek bile bunları takip etmek sorunda hissederiz. Kitap okurken, kahve içerken veya arkadaşlarınızla gezerken telefonunuzu alıp neler paylaşıldığına bakmak isteriz. Eğer sizde bunu yapıyorsanız siz medyayı değil medya sizi tüketiyor. Bu platformlarda paylaşılan her şeyi takip edin ama bunun sizi bağımlı hale getirmesine engel olmaya çalışın.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.