BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

3 adımda iPhone bildirimlerinizi gizleyin

3 adımda iPhone bildirimlerinizi gizleyin

iPhone kullanıcılarının en büyük sıkıntılarından biri, bildirimlerin ekrandaki görüntüsü. Ekran kilidiniz kapalı olsa dahi bildirimlerinizin içeriklerini görebiliyorsunuz.

Yayın Tarihi: 23/03/18 09:42
okuma süresi: 1 dak.
3 adımda iPhone bildirimlerinizi gizleyin
A- A A+
iPhone kullanıcılarının en büyük sıkıntılarından biri, bildirimlerin ekrandaki görüntüsü. Ekran kilidiniz kapalı olsa dahi bildirimlerinizin içeriklerini görebiliyorsunuz. Çoğu zaman bu özellik size kolaylık sağlasa da, istemediğiniz kişiler tarafından mesajlarınız veya maillerinizin okunmasından hoşlanmayabilirsiniz. Bu durumdan iPhone bildirimlerinizi gizleyerek kurtulabilirsiniz.

İPHONE BİLDİRİM GİZLEME NASIL YAPILIR?

Bildirimlerinizin ekran da görünmesini tamamen engelleyebilir veya sadece içeriklerinin gizlenmesini sağlayabilirsiniz. Bildirimlerinizin görünmesini tekrar istediğinizde aynı yöntemleri kullanarak ekran bildirimlerinizi açabilir veya içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Her hangi bir aracı uygulamaya ihtiyacınız olmadan sadece ayarlar kısmına giderek, iPhone bildirim gizleme işleminizi yapabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.