BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Amerikan Koleji öğrencilerinden, bilimsel projeler

Amerikan Koleji öğrencilerinden, bilimsel projeler

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji öğrencilerinin düzenlediği Fen ve Bilim Fuarı, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Asım İdris ve Milli Eğitim Bakanlığı Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Aktan Erdoğa, GAÜ Okullar Grubu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy ve idarecilerinin katılımıyla başladı.

Yayın Tarihi: 24/04/18 15:36
okuma süresi: 1 dak.
Amerikan Koleji öğrencilerinden, bilimsel projeler
A- A A+
Konuyla ilgili GAÜ'den verilen bilgiye göre, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Asım İdris, Amerikan Koleji'nin düzenlediği Fen ve Teknoloji Sergisi'nin açılışını yaparak, öğrencilerin Fen ve Teknoloji'yi kullanarak yarattıkları eserleri inceledi.

Öğrenciler tek tek deneylerini sergiledi. Ailelerin de katılımıyla gerçekleşen fuar tüm gün halka da açık olarak sürdü.

Amerikan Koleji Müdürü Sermin Mayın ise yaptığı açıklamda, sadece kitaptan öğretimin artık tek başına yeterli olmadığını söyleyerek, yaparak, yaşayarak öğrenen, deneyerek bir sonuca ulaşan, öğrendiklerinden keyif alan öğrenciler yaratacak eğitimin temelini oluşturmanın en önemli istekleri olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.