BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 1 dak.

Tüm evrimsel 'kusurlardan' yoksun ideal kadın

Tüm evrimsel ‘kusurlardan’ yoksun ideal kadın

<div class="b-article__lead"> <p>Birmingham Üniversitesi Profesörü antropolog Alice Roberts, insan vücudunda yer alan tüm evrimsel 'kusurlardan' yoksun 'ideal' kadını tanıttı.</p> </div> <div class="b-article__text"> </div>

Yayın Tarihi: 13/06/18 08:55
okuma süresi: 1 dak.
Tüm evrimsel ‘kusurlardan’ yoksun ideal kadın
A- A A+
Newsweek'in haberine göre Roberts, mükemmel insanı yaratmanın bilimsel perspektiflerini anlatan belgesel için özel olarak 'iyileştirilmiş' kadını geliştirdi. Antropolog, kaideci evrimsel süreçlerin dışına çıkarak 'eserinde' hayvanlar aleminin tüm en iyi özelliklerini kullanma kararını aldı.

İnsan teni yerine sürüngenlerin ultraviyoleye karşı koruyan derisini kullanan Roberts, oksijen emilimini arttırmak için kuşların Solunum sistemini aldı. Kadına kanguru kesesi ve kalp krizi olasılığını azaltmak için ek arterler ekleyen bilim insanı, kulakları da yarasalardan aldı.

'İdeal' kadının normal ayaklar yerine sahip olduğu pençeler, onu dağlara tırmanma yeteneğinden mahrum etse de koşma hızını katbekat artıracağı ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.