BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 4 dak.

Yerli BiP'te kullanıcı sayısı 1 yılda yüzde 70 arttı

Yerli BiP'te kullanıcı sayısı 1 yılda yüzde 70 arttı

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell'in iletişimi dijitalleştiren uygulaması BiP, sunduğu özellikler ve artan kullanıcı sayısıyla küresel boyutta bir başarıya imza atıyor.

Yayın Tarihi: 16/08/18 17:45
okuma süresi: 4 dak.
Yerli BiP'te kullanıcı sayısı 1 yılda yüzde 70 arttı
A- A A+

Son bir yılda kullanıcı sayısını yüzde 70 artıran BiP, dünyadaki benzerleri tarafından birçok kez örnek alınan öncü özellikleriyle beğeni topluyor. Afrika'dan Antartika'ya192 farklı ülkede milyonlarca kullanıcıdan tam not alan BiP, herkesi bu deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell'in çeyrek asırlık tecrübesiyle hayata geçirdiği iletişim ve yaşam platformu BiP, kullanıcı sayısınıbir yılda yüzde 70 artırdı. Türk mühendisler tarafından geliştirilen yüzde 100 yerli ve milli uygulamaBiP, sadecdTürkiye'de değil, Afrika'dan Antarktika'ya kadar tüm dünyada25 milyondan fazla kullanıcıyı buluşturuyor. Bugün dünyada bilinen en büyük rakiplerinde olmayan birçok özelliği ile fark yaratan BiP, iletişimde yeni bir çığır açmış durumda.

BiPTürkiye'den dünyaya yayılıyor

Türkiye'den çıkan yerli teknolojilerin yakaladığı başarının gurur verici olduğunu vurgulayan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "BiP, yalnızca Türkiye'deki yasal mevzuat ve regülasyonlara değil, Avrupa Birliği tarafından konulmuş veri güvenliği kanunlarına da uyumlu olarak hizmet veriyor. Tüm verisi Türkiye'deki veri merkezlerinde tutulan BiP, Türkiye'nin doğrudan milli güvenliğini ilgilendiren veri güvenliği meselesinde de en üst düzey güvenceyi sunuyor.Ayrıca BiP'iHollanda merkezli yüzde 100 Turkcell iştiraki olanLifecellVenturesCoöperatief U.A şirketimiz üzerinden sunarak, bu uygulamanın Avrupa Birliği'nin fikri mülkiyet haklarına uygun olarakdünyaya yayılmasını sağlıyoruz. Rakiplerinden uzun süre önce hayata geçirdiği Keşfet ile yüzlerce servise kolay erişim, grup görüntülü görüşme, anlık karşılıklı takip etme,Avrupa'da ve Orta Doğu'da ilk kez BiP'ten cebe para gönderme ve iki numarayı tek telefonda BiP üzerinde kullanma gibibirçok özelliğiyle global ölçekte bir platforma dönüşmüş durumda. Halen benzerlerinde bulunmayan iki numara, para transferi gibi birçok hizmeti sunan BiP'te birçok kamu ve belediye hizmetleri de bulunuyor.Ülkesi için tüm dünyada çalışan bir marka olarak, yalnızca Türkiye'deki değil tüm dünyaya çağrıda bulunuyor ve BiP'i kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

Keşfet ile yüzlerce servis ve kamu hizmeti sunuluyor

Keşfet bölümünde yer alan 170'den fazla servis ile bir yaşam platformuna dönen BiP ile günlük birçok ihtiyaç tek bir platform üzerinden karşılanabiliyor. Zengin oyun içerikleri ile spordan magazine birçok içeriğin anlık olarak kullanıcılara sunulduğu ve farklı yarışmalar ile kullanıcılarının keyif ve heyecanlı vakit geçirmesini sağlayan BiPile Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Malzeme Ofisi, e-Devlet Kapısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa, Keçiören ve Bodrum Belediyesi gibi kamu kurumlarına da ulaşılabiliyor.

BiP indirmek için: http://mobiltr.co/BiPdm

BiP ile ilgili sorularınız için www.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 444 0 532'yi arayabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.